Over de Bespaarwinkel

“Samen onderweg naar een groenere wereld en lagere energiekosten!”

Duurzaamheid en energiebesparing. Je hoort het de laatste jaren overal. De Nederlandse overheid wil in 2030 49% minder CO2 uitstoten ten opzichte van 1990. In 2050 moet dat zelfs 95% minder zijn. Er is dus serieus werk aan de winkel! Niet alleen voor de industrie en landbouw, maar ook voor de woningbouw ligt er een enorme opgave de komende jaren.

De Bespaarwinkel is ontstaan vanuit de groeiende vraag naar “kleine” energiebesparende maatregelen. Wij zien om ons heen dat steeds meer mensen bezig zijn met het isoleren van de woning en het aanschaffen van onder andere zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Echter zijn dit over het algemeen investeringen die flink kunnen oplopen. Met de Bespaarwinkel willen wij duurzaamheid ook toegankelijk maken voor iedereen. Dus ook voor mensen met een kleiner budget of nog even willen wacht met het nemen van grote investeringen. Kleine energiebesparende maatregelen zijn altijd een goede eerste stap om mee te beginnen. Zowel voor eigenaren van koopwoningen als voor de huurders.

En wist je dat energie besparen eigenlijk heel simpel kan zijn, zonder dat het je eerst veel geld kost? De Bespaarwinkel helpt je hier graag een handje bij!

Het team

De mensen achter De Bespaarwinkel bestaat uit een groep jonge en gedreven professionals. Inmiddels heeft het team achter de Bespaarwinkel ruim 10 jaar ervaring. Ieder met zijn eigen vakgebied en specialisatie op het gebied van duurzaamheid, ICT en klantservice.

Groei daar gaan wij voor!

Een bedrijf dat groeit, waar wij een bijdrage aan kunnen leveren voor mens en milieu, passend bij de (Europese) doelstellingen, daar worden wij bij De Bespaarwinkel blij van. Groei in zichtbaarheid, klanttevredenheid, naamsbekendheid en groei in duurzaamheid. Wij willen met onze groei niet alleen dit jaar, maar ook de komende jaar echt impact gaan maken. Wij focussen ons op kleine de kleine maatregelen maar zijn er van overtuigd dat veel kleine energiebesparende maatregelen voor een grote impact kunnen zorgen.  

Wil jij bijdrage aan onze groei? Neem dan gerust eens contact met ons op via info@debespaarwinkel.nl

Gas besparen
  • Gas besparen
  • Stroom besparen
  • Water besparen
Sluiten

EcoSavers Aerator Waterbespaarder

1.39 incl. btw
De EcoSavers Aerator mixt water met lucht waardoor een volle schuimwaterstraal blijft bestaan, echter tegen aanzienlijk minder waterbereik. De Aerator
Sluiten

Deurdranger 24cm 100 Mm

15.95 incl. btw
Deurdranger 24 cm 100 mm sterkte 2 – 2 Sterkte Zodra je de deur opent, wordt de veer gespannen. Als
Sluiten

Radiatorfolie 50cm x 7,5m

17.24 incl. btw
TONZON HR-Radiatorfolie is de enige radiatorfolie die achterop de radiator kan. Hierdoor is hij onzichtbaar, maar niet minder effectief. Het
Sluiten

Deurdranger 24cm 120 Mm

17.95 incl. btw
Sluiten
Sluiten

Deurdranger – Scharnierpen Met Plaat

6.95 incl. btw
Scharnierpen met plaat Deursluiters zorgen ervoor dat je deur automatisch dichtvalt. Daarmee ga je tocht tegen en kun je besparen
Sluiten

Deurdranger 24cm 140 Mm

21.95 incl. btw
Deurdranger 24cm 140 mm sterkte 4 – 4 Sterkte Als de kamerdeur vaak open blijft staan is deze witgelakte deurdranger
Sluiten

Pompschakelaar Vloerverwarming

39.95 incl. btw
De EcoSavers Temperatuur Schakelaar is een slimme temperatuur gestuurde schakelaar. Met deze schakelaar kunt u eenvoudig verbonden apparaten aan en
Sluiten

EcoSavers LED Shower Indicator | Douche Timer

29.95 incl. btw
De EcoSavers LED Shower Indicator geeft door middel van een kleur aan hoe lang u onder de douche staat. Groen
Sluiten

Deurdranger 24cm 100 Mm

9.95 incl. btw
Deurdranger – 24 cm-90 mm sterkte 1 Zodra je de deur opent, wordt de veer gespannen. Als je de deur
Placeholder
Sluiten

Tochtstrip binnen deur

3.95 incl. btw
Herkent u dit ontwerp? het komt aan de onderkant van Uw binnen deur? Het sluit de kier die altijd onder

Onze producten

Begin vandaag nog met besparen!

De Bespaarwinkel werkt uitsluitend met bekende A-merken die wij tegen een eerlijke en goede prijs leveren. Naast een goede kwaliteit vinden wij het ook belangrijk dat onze producten op een goede en eerlijke manier worden geproduceerd met respect voor zowel mens als milieu. Soms ontkomen wij er niet aan maar wij streven er naar om al onze producten op een milieuvriendelijke manier te verpakken. Wist u bijvoorbeeld dat onze pakketten CO2 neutraal worden geleverd door PostNL?