Alstublieft,

uw energie bespaarbox

Gratis beschikbaar voor woningeigenaren uit de gemeente Landsmeer!

Deze bespaarbox is onderdeel van de landelijk Regeling Reductie Energieverbruik (RRE). Met de RRE zetten de gemeenten in Nederland projecten op om huiseigenaren te stimuleren tot kleine energiebesparende maatregelen in huis.

Wist u dat energie besparen heel simpel kan zijn? Begin vandaag en vraag een gratis energiebox aan via onderstaand formulier!

Let op! Alleen woningeigenaren kunnen gebruik maken van deze actie.

Waarom niet voor huurders?
Deze subsidie is onderdeel van de landelijke Regeling Reductie Energieverbruik (RRE). In de voorwaarden heeft het Rijk opgenomen dat deze regeling alleen voor woningeigenaren toegepast mag worden. Later in 2021 komt er nog een RREW regeling welk ook is geschikt voor huurders.

Huidige levertijd is gemiddeld 8 werkdagen.

Gratis Energie Bespaarbox aanvragen

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
E-mailadres ongeldig.
Dit veld is verplicht.
U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.
Helaas, alleen woningeigenaren kunnen een bespaarbox aanvragen.
*velden zijn verplicht.

Bedankt voor uw aanvraag, uw Energie Bespaarbox wordt zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd.

Uw Energie Bespaarbox wordt klaargemaakt en zo spoedig mogelijk bij u thuis afgeleverd. De huidige levertijd bedraagt gemiddeld 7 werkdagen. U ontvangt een track & trace code per e-mail wanneer uw bespaarbox onderweg is.

We bezorgen uw Energie Bespaarbox op het volgende adres:

Veel bespaarplezier!

Wat zit er in de bespaarbox?

U ontvangt van ons een bespaarbox bestaande uit in totaal 8 hoogwaardige producten. Om elektriciteit te besparen hebben wij vier ledlampen, een powerbank op zonne-energie en een tijdschakelaar (inclusief afstandsbediening) aan de box toegevoegd.  Met de tochtstrip, en radiatorfolie kunt u gemakkelijk gas besparen.  Met deze bespaarbox kunt u tot wel 100 euro per jaar besparen.

Veel gestelde vragen

Deze subsidie is onderdeel van de landelijke Regeling Reductie Energieverbruik (RRE). In de voorwaarden heeft het Rijk opgenomen dat deze regeling alleen voor woningeigenaren toegepast mag worden. Later in 2021 komt er nog een RREW regeling. Deze is ook geschikt voor huurders.

Ja, de bespaarbox is voor u volledig gratis.

Deze bespaarbox is onderdeel van de landelijk Regeling Reductie Energieverbruik (RRE). Met de RRE zetten de gemeenten in Nederland projecten op om huiseigenaren te stimuleren tot kleine energiebesparende maatregelen in huis.
De Nederlandse overheid wil namelijk in 2030 49% minder CO2 uitstoten ten opzichte van 1990. In 2050 moet dat zelfs 95% minder zijn. Er is dus serieus werk aan de winkel! Met het verspreiden van deze bespaarbox met kleine energiebesparende maatregelen willen wij u ondersteunen met de eerste stap naar een energiezuinige woning. U kunt als bewoner slechts éénmalig gebruik maken van deze regeling.

Zie voor meer informatie: www.rvo.nl/rre

In de bespaarbox kunt u de volgende producten verwachten:

2x LED Lamp dimbaar zeer warm wit (vervangt 40W)
2x LED Sport GU10 Dimbaar zeer warm wit (vervangt 35W)
1x Tonzon Radiatorfolie
1x Pir Socket Switch
1x Powerbank op zonne energie
1x Tochtstrip binnendeur

Op het moment dat u zich inschrijft versturen wij de bespaarbox binnen 8 werkdagen

De bespaarbox is voor woningeigenaren

U mag slechts één bespaarbox aanvragen op uw adres

Het is niet mogelijk om de bespaarbox in te wisselen voor geld. Bent u niet tevreden over de bespaarbox neem dan contact op via info@debespaarwinkel.nl 

Winkelwagen

Sluiten

Aanmelden

Sluiten

Sidebar