Alstublieft,

uw energie bespaarbox

Helaas, alle energieboxen in Langedijk zijn vergeven.

Helaas zijn alle energieboxen al vergeven. De actie is hiermee afgelopen.

Wat zit er in de bespaarbox?

U ontvangt van ons een bespaarbox bestaande uit in totaal 10 hoogwaardige producten. Om elektriciteit te besparen hebben wij vier ledlampen, een tijdschakelaar en een powerbank op zonne-energie aan de box toegevoegd.  Met de tochtstrip en radiatorfolie kunt u gemakkelijk gas besparen. Daarnaast ontvangt u van ons ook twee aereators. Deze plaatst u gemakkelijk tussen uw kraan. Hiermee bespaard u vele kuubs water per jaar zonder dat het ten koste gaat van uw comfort.  Met deze bespaarbox kunt u tot wel 80 euro per jaar besparen

Veel gestelde vragen

Deze subsidie is onderdeel van de landelijke Regeling Reductie Energieverbruik (RRE). In de voorwaarden heeft het Rijk opgenomen dat deze regeling alleen voor woningeigenaren toegepast mag worden. 

Ja, de bespaarbox is voor u volledig gratis.

Deze bespaarbox is onderdeel van de landelijk Regeling Reductie Energieverbruik (RRE). Met de RRE zetten de gemeenten in Nederland projecten op om huiseigenaren te stimuleren tot kleine energiebesparende maatregelen in huis.
De Nederlandse overheid wil namelijk in 2030 49% minder CO2 uitstoten ten opzichte van 1990. In 2050 moet dat zelfs 95% minder zijn. Er is dus serieus werk aan de winkel! Met het verspreiden van deze bespaarbox met kleine energiebesparende maatregelen willen wij u ondersteunen met de eerste stap naar een energiezuinige woning. U kunt als bewoner slechts éénmalig gebruik maken van deze regeling.

Zie voor meer informatie: www.rvo.nl/rre

In de bespaarbox kunt u de volgende producten verwachten:

2 x LEDe27 Lamp zeer warm wit (vervangt 40W)
2x LED Spot GU10 zeer warm wit (vervangt 35W)
1x Tonzon Radiatorfolie
2x Aerator Waterbespaarder
1x Tochtstrip binnendeur
1x Powerbank op zonne energie
1x Tijdklok schakelaar

Op het moment dat u zich inschrijft versturen wij de bespaarbox binnen 7 werkdagen

De bespaarbox is voor woningeigenaren

U mag slechts één bespaarbox aanvragen op uw adres

Het is niet mogelijk om de bespaarbox in te wisselen voor geld. Bent u niet tevreden over de bespaarbox neem dan contact op via [email protected] 

Winkelwagen

Sluiten

Aanmelden

Sluiten

Sidebar