Alstublieft,

uw energie bespaarbox

Speciaal voor woningeigenaren uit Laren

Einde subsidieregeling

Helaas zijn alle RRE regelingen vanaf 1 januari 2022 gesloten. U kunt daarom geen aanvraag meer doen.

Wat zit er in de bespaarbox?

U ontvangt van ons een bespaarbox bestaande uit in totaal 9 hoogwaardige producten. Om elektriciteit te besparen hebben wij vier ledlampen, een powerbank op zonne-energie en een tijdklok aan de box toegevoegd.  Met de tochtstrip en radiatorfolie kunt u gemakkelijk gas besparen. Ook ontvangt u nog een radiatorsleutel zodat u voortaan zonder moeite de radiatoren kunt ontluchten. Met deze bespaarbox kunt u tot wel 100 euro per jaar besparen.

Veel gestelde vragen

Deze subsidie is onderdeel van de landelijke Regeling Reductie Energieverbruik (RRE). In de voorwaarden heeft het Rijk opgenomen dat deze regeling alleen voor woningeigenaren toegepast mag worden. 

Ja, de bespaarbox is voor u volledig gratis.

Deze bespaarbox is onderdeel van de landelijk Regeling Reductie Energieverbruik (RRE). Met de RRE zetten de gemeenten in Nederland projecten op om huiseigenaren te stimuleren tot kleine energiebesparende maatregelen in huis.
De Nederlandse overheid wil namelijk in 2030 49% minder CO2 uitstoten ten opzichte van 1990. In 2050 moet dat zelfs 95% minder zijn. Er is dus serieus werk aan de winkel! Met het verspreiden van deze bespaarbox met kleine energiebesparende maatregelen willen wij u ondersteunen met de eerste stap naar een energiezuinige woning. U kunt als bewoner slechts éénmalig gebruik maken van deze regeling.

Zie voor meer informatie: www.rvo.nl/rre

In de bespaarbox kunt u de volgende producten verwachten:

2x LED Lamp zeer warm wit 
2x LED GU10 zeer warm wit 
1x radiatorfolie
1x Tochtborstel binnendeur
1x Energiekostenmeter
1x Tijdklok
1x Stekkerdoos 6 voudig met schakelaar

Op het moment dat u zich inschrijft versturen wij de bespaarbox binnen 8 werkdagen

De bespaarbox is voor woningeigenaren

U mag slechts één bespaarbox aanvragen op uw adres

Het is niet mogelijk om de bespaarbox in te wisselen voor geld. Bent u niet tevreden over de bespaarbox neem dan contact op via [email protected] 

Winkelwagen

Sluiten

Aanmelden

Sluiten

Sidebar