Alstublieft,

uw energie bespaarbox

Wilt u tot wel 100 Euro per jaar besparen op uw energierekening? Vul uw gegevens hieronder in en u ontvangt binnen 4 werkdagen een gratis energie-bespaarbox.

In de box zitten negen producten. De vier ledlampen, powerbank op zonne-energie en een tijdklok helpen u om te besparen op uw elektriciteit. Met de tochtstrip en radiatorfolie kunt u gemakkelijk gas besparen. Ook ontvangt u een radiatorsleutel zodat u eenvoudig uw radiatoren kunt ontluchten.

De regeling is uitsluitend voor woningeigenaren uit de gemeente Purmerend. Deze subsidie is onderdeel van de landelijke Regeling Reductie Energieverbruik (RRE). In de voorwaarden van het Rijk staat dat deze regeling alleen voor woningeigenaren toegepast mag worden, waardoor inwoners uit Purmerend die een woning huren, niet mee kunnen doen aan deze actie.  

Energie Bespaarbox aanvragen

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
E-mailadres ongeldig.
Dit veld is verplicht.
U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.
Helaas, alleen woningeigenaren kunnen een bespaarbox aanvragen.
*velden zijn verplicht.

Bedankt voor uw aanvraag, uw Energie Bespaarbox wordt zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd.

Uw Energie Bespaarbox wordt klaargemaakt en zo spoedig mogelijk bij u thuis afgeleverd. De huidige levertijd bedraagt gemiddeld 7 werkdagen. U ontvangt een track & trace code per e-mail wanneer uw bespaarbox onderweg is.

We bezorgen uw Energie Bespaarbox op het volgende adres:

Veel bespaarplezier!

Wat zit er in de bespaarbox?

U ontvangt van ons een bespaarbox bestaande uit in totaal 9 hoogwaardige producten. Om elektriciteit te besparen hebben wij vier ledlampen, een powerbank op zonne-energie en een tijdklok aan de box toegevoegd.  Met de tochtstrip en radiatorfolie kunt u gemakkelijk gas besparen. Ook ontvangt u nog een radiatorsleutel zodat u voortaan zonder moeite de radiatoren kunt ontluchten. Met deze bespaarbox kunt u tot wel 100 euro per jaar besparen.

Veel gestelde vragen

Deze subsidie is onderdeel van de landelijke Regeling Reductie Energieverbruik (RRE). In de voorwaarden heeft het Rijk opgenomen dat deze regeling alleen voor woningeigenaren toegepast mag worden. 

Ja, de bespaarbox is voor u volledig gratis.

Deze bespaarbox is onderdeel van de landelijk Regeling Reductie Energieverbruik (RRE). Met de RRE zetten de gemeenten in Nederland projecten op om huiseigenaren te stimuleren tot kleine energiebesparende maatregelen in huis.
De Nederlandse overheid wil namelijk in 2030 49% minder CO2 uitstoten ten opzichte van 1990. In 2050 moet dat zelfs 95% minder zijn. Er is dus serieus werk aan de winkel! Met het verspreiden van deze bespaarbox met kleine energiebesparende maatregelen willen wij u ondersteunen met de eerste stap naar een energiezuinige woning. U kunt als bewoner slechts éénmalig gebruik maken van deze regeling.

Zie voor meer informatie: www.rvo.nl/rre

In de bespaarbox kunt u de volgende producten verwachten:

2x LED Lamp zeer warm wit 
2x LED GU10 zeer warm wit 
1x radiatorfolie
1x Tochtstrip binnendeur
1x radiatorsleutel
1x Tijdklok

Op het moment dat u zich inschrijft versturen wij de bespaarbox binnen 8 werkdagen

De bespaarbox is voor woningeigenaren

U mag slechts één bespaarbox aanvragen op uw adres

Het is niet mogelijk om de bespaarbox in te wisselen voor geld. Bent u niet tevreden over de bespaarbox neem dan contact op via info@debespaarwinkel.nl 

Winkelwagen

Sluiten

Aanmelden

Sluiten

Sidebar