Alstublieft,

uw energie bespaarbox

Helaas, alle Energie Bespaarboxen zijn vergeven.

De Energie Bespaarbox actie is verlopen. Alle Energieboxen zijn vergeven.

Wat zit er in de bespaarbox?

U ontvangt van ons een bespaarbox bestaande uit in totaal 8 hoogwaardige producten. Om elektriciteit te besparen hebben wij drie ledlampen,  en een powerbank op zonne-energie aan de box toegevoegd.  Met de tochtstrip, brievenbusborstel, deurdranger en radiatorfolie kunt u gemakkelijk gas besparen. Met deze bespaarbox kunt u tot wel 80 euro per jaar besparen.

Veel gestelde vragen

Deze subsidie is onderdeel van de landelijke Regeling Reductie Energieverbruik (RRE). In de voorwaarden heeft het Rijk opgenomen dat deze regeling alleen voor woningeigenaren toegepast mag worden. Wellicht in 2021 komt er nog een RREW regeling vanuit het rijk welk ook geschikt is voor huurders.

Ja, de bespaarbox is voor u volledig gratis.

Deze bespaarbox is onderdeel van de landelijk Regeling Reductie Energieverbruik (RRE). Met de RRE zetten de gemeenten in Nederland projecten op om huiseigenaren te stimuleren tot kleine energiebesparende maatregelen in huis.
De Nederlandse overheid wil namelijk in 2030 49% minder CO2 uitstoten ten opzichte van 1990. In 2050 moet dat zelfs 95% minder zijn. Er is dus serieus werk aan de winkel! Met het verspreiden van deze bespaarbox met kleine energiebesparende maatregelen willen wij u ondersteunen met de eerste stap naar een energiezuinige woning. U kunt als bewoner slechts éénmalig gebruik maken van deze regeling.

Zie voor meer informatie: www.rvo.nl/rre

In de bespaarbox kunt u de volgende producten verwachten:

1 x LEDe27 Lamp dimbaar zeer warm wit (vervangt 40W)
2x LED Sport GU10 Dimbaar zeer warm wit (vervangt 35W)
1x Tonzon Radiatorfolie
1x Deurdranger
1x Tochtstrip binnendeur
1x Een kwalitatieve brievenbusborstel
1x Powerbank op zonne-energie

Op het moment dat u zich inschrijft versturen wij de bespaarbox binnen 8 werkdagen

De bespaarbox is voor woningeigenaren

U mag slechts één bespaarbox aanvragen op uw adres

Het is niet mogelijk om de bespaarbox in te wisselen voor geld. Bent u niet tevreden over de bespaarbox neem dan contact op via info@debespaarwinkel.nl 

Winkelwagen

Sluiten

Aanmelden

Sluiten

Sidebar