Algemeen

Verduurzamen met deze 5 simpele tips

Wil jij verduurzamen? Met deze simpele tips kan je vandaag nog beginnen!

Verduurzamen hoeft niet ingrijpend en groot te zijn, met deze 5 bespaartips kan jij met een kleine aanpassing al bijdragen aan een groenere wereld. Let’s go!

Duurzame verlichting

Vervang de oude verlichting voor duurzame LED verlichting. Met LED verlichting bespaar je direct op je energierekening en investeer je in een product met een levensduur van maar liefst 30 jaar! En een leuk weetje, LED verlichting kan technisch gezien elke kleur licht geven. Daarom is er tegenwoordig ook LED verlichting beschikbaar met warm wit licht, voor een sfeervol huis.

Radiatorfolie

Zorg er met radiatorfolie voor dat de warmte binnen blijft. Een radiator geeft namelijk niet alleen warmte af de kamer in, maar ook de muur in, achter de radiator. Dit probleem los je simpel en goedkoop op door het plaatsen van radiatorfolie. Lees hier meer over deze bespaarmogelijkheid.

Waterbesparende douchekop

Gebruik een waterbesparende douchekop om op een simpele en snelle manier te besparen op jouw waterverbruik. De techniek achter waterbesparing staat niet stil, daarom is het tegenwoordig mogelijk om water te besparen zonder dat jouw waterdruk afneemt. Kortom, geniet van een heerlijke douche en bespaar water!

De deurveer

Een deurveer is een kleine veer die er voor zorgt dat jouw binnendeuren vanzelf dicht gaan. Wel zo handig want er zal minder tocht zijn en de warmte blijft in de ruimte.

Tochtstrips

Sluit ramen en deuren af voor tocht en bespaar op je stookkosten. Veel ramen en deuren sluiten niet optimaal waardoor er koude luchtstromen ontstaan in huis. Een tochtstrip is een goedkope en makkelijke manier om de kou buiten de deur te houden. Een tochtstrip is eenvoudig zelf te installeren en kost weinig.

Linkspartners De Bespaarwinkel:

FotoSnap | Letterbelight | Flying Yogi | Rito Scooters